Nyheder den 3. september

Kære Sim Uu medlemmer.
Vi håber I har nydt det dejlige sommervejr, også her i starten af efteråret og samtidig passer godt på jer selv og alle omkring jer.

TEMAER i dette nyhedsbrev:

  • CORONA
  • DANGRADUERINGSKURSUS 18. – 20. SEPTEMBER
  • INSTRUKTØRKURSUS 20.SEPTEMBER (aflyst)
  • 20 ÅRS JUBILÆUM, INSTRUKTØRKURSUS og JULEFROKOST 7. NOVEMBER
  • DANGRADUERINGSKURSUS 4. – 6. DECEMBER

I Sim Uu’s ledelse taler vi løbende sammen om vores aktiviteter, Dangraduerings- og instruktørkurser og de nødvendige Corona forebyggende tiltag.
Her følger en kort overordnet orientering, medens de mere konkrete tiltag vil blive informeret i forbindelse med de forskellige aktiviteter.

Vi følger selvfølgelig Sundhedsmyndighedernes, DIF’s og DTaF’s retningslinjer.
Ligesom de enkelte klubber må følge lokale retningslinjer, vil vi skulle tilpasse os retningslinjerne på Bosei under gradueringskurset den 18-20. september og de kommende arrangementer der.

Generelt følger vi hele tiden udviklingen og de igangværende forhandlinger omkring fase 4 åbningen. Da der hele tiden sker en udvikling, er vi nødt til at tilpasse os den aktuelle situation omkring gradueringerne og øvrige arrangementer.
Vi er i tæt dialog med Bosei omkring deres retningslinjer, som også løbende tilpasses udviklingen, men er overkommelige i forbindelse med vores arrangementer.
De konkrete retningslinjer, vil derfor blive meldt ud ugen før arrangementerne, så vi kan tage højde for den løbende udvikling.
Hvis der kommer specielle krav op, som har indflydelse på hvordan vi møder op, vil vi hurtigst muligt orientere jer.

I forbindelse med flytningen af gradueringskurset fra juni til september, har det betydet et sammenfald med det planlagte Instruktørkursus den 20. september.
For at forebygge og mindske smittespredning, har vi derfor valgt at aflyse Instruktørkurset 20. september.

Vi vil i stedet, opfordre til at I alle planlægger at deltage i instruktørkurset den 7. november, hvor vi også vil fejre vores 20 års jubilæum samtidig med den årlige julefrokost.
For at bruge Bennys ord, så bliver det STORT.

Gradueringskurset den 4-6. december gennemføres som planlagt, dog igen underlagt de nødvendige Corona restriktioner gældende til den tid.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen